Τι «κολλήματα» έχουν οι άνδρες με βάση το ζώδιο τους

Χωρίς σχόλια

Με βάση το ζώδιο του υπάρχει κάτι που δεν ανέχεται κάθε άντρας μπορείς να μάθεις τι είναι αυτό που τον ενοχλεί για να το αποφύγεις και να μην τον προκαλείς. Εσένα μπορεί να σου φαίνεται γελοίο και ασήμαντος λόγος για αντιπαράθεση, αλλά εκείνον σίγουρα θα τον εξοργίσει.

Τι δεν ανέχονται τα ζώδια

Κριός

Ο Κριός δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι κάποιος τα παρατάει εύκολα. Θέλει πάντα να αγωνίζεται και να προσπαθεί. Ας του δώσεις λοιπόν το παιχνίδι αμαχητί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξενερώσει και δεν πρόκειται να το δεχτεί. Το να κερδίζεις επειδή προσπάθησες είναι πολύ καλύτερο.

Ταύρος

Ένας Ταύρος θέλει να έχει τις ανέσεις του και να ικανοποιείται πάντα με αυτά που του φέρνουν ικανοποίηση. Αν του πεις όχι σε αυτό που θέλει μπορεί να βάλει λυτούς και δεμένους για να το πετύχει. Δεν είναι να του πηγαίνεις πολύ κόντρα στα θέλω του!

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι ο ορισμός της επικοινωνίας. Αν του πεις να σταματήσει να μιλάει είναι σαν να του καταστρέφεις την μία από τις αισθήσεις του. Αν του πεις σταμάτα να μιλάς ή μίλα πιο σιγά μπορεί να σε μισήσει.

Καρκίνος

Η αδιαφορία μπορεί να τον εξωθήσει στα άκρα. Για έναν άνθρωπο που όλες οι καταστάσεις περνούν από το πρίσμα του συναισθήματος είναι αδιανόητο το να του πεις ότι απλά δεν σε νοιάζει κάτι. Πρέπει να έχεις ή θετικά ή αρνητικά συναισθήματα, αλλιώς δεν το δέχεται.

Λέων

Σιχαίνεται όταν οι άνθρωποι δεν είναι γενναιόδωροι. Δεν πρόκειται να κατακρίνει κανέναν που δεν έχει την οικονομική άνεση, δεν μπορεί όμως τους ανθρώπους που ενώ έχουν χρήματα, είναι μίζεροι. Ένας Λέων είναι πολύ ανοιχτοχέρης, ειδικά με τους ανθρώπους που αγαπά και θεωρεί πως πρέπει και οι άλλοι να είναι το ίδιο.

Παρθένος

Ένας Παρθένος δεν μπορεί να ανεχτεί τους ανθρώπους που δεν χρησιμοποιούν το μυαλό τους. Το να βλέπεις απλά τηλεόραση και να μην σε νοιάζει τι συμβαίνει γύρω σου και να μην παρακολουθείς τα τεκταινόμενα είναι αδιανόητο. Σε έναν Παρθένο του αρέσει να ψάχνει τα πολιτιστικά, να διαβάζει βιβλία και να ενημερώνεται.

Ζυγός

Οι Ζυγοί δεν μπορούν τις αναίτιες συγκρούσεις. Δεν θα μπορούσαν να είναι ποτέ με κάποιον άνθρωπο που είναι επιθετικός και του αρέσει να δημιουργεί καυγάδες από το πουθενά μόνο και μόνο επειδή βαριέται.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί σιχαίνονται όσους προσπαθούν να εξαπατήσουν, από το πιο απλό μέχρι το πιο μεγάλο. Είτε πρόκειται για ένα παιχνίδι, μια δουλειά ή μια σχέση δεν μπορούν να είναι με κάποιον που δεν εμπιστεύονται. Θεωρούν ατιμωτικό το να λέει κάποιος ψέμματα ή να προσπαθεί να εξαπατήσει.

Advertisements