Οι 5 πιο ρομαντικοί προορισμοί της Ευρώπης!

Χωρίς σχόλια
Ευκαιρίες για ταξίδι πάντα υπάρχουν και πάντα θα βρίσκουμε αφορμές για να φτιάχνουμε βαλίτσες, να κλείνουμε εισήτηρια και να κατευθυνόμαστε στο αεροδρόμιο. Πάρτε μαζί το ταίρι σας, τη φίλη σας, την αδερφή σας και καλό σας ταξίδι.

1.Βενετία, Ιταλία

benetia-taksidia

Ο πιο ωραίος τρόπος για να ανακαλύψετε την Βενετία είναι να χαθείτε σε κανάλια που δεν θα ξέρετε καν το όνομα τους. Απολαύστε μία όμορφη ποδηλατάδα και βγάλτε φωτογραφίες με φόντο την Piazza San Marco και τη Γέφυρα των Στεναγμών.

2.Παρίσι, Γαλλία

parisi-taksidia

Το Παρίσι έχει φτιαχτεί για τους ερωτευμένους. Αν το επισκεφθείς μία φορά θα το καταλάβεις και μόνη σου. Τους χειμερινούς μήνες αναδεικνύεται η ρομαντική του αύρα και είναι ιδανικός προορισμός για όσους νιώθουν πως θέλουν να έχουν κοινή μοίρα με το ταίρι τους. Στην πόλη του Φωτός όλα φαντάζουν ομορφότερα.

3.Αγία Πετρούπολη, Ρωσία

rwsia-taksidia.jpg

Μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ρωσίας, η Αγία Πετρούπολη αποκαλείται και »πρωτεύουσα του Βορρά» ούσα μια τεράστια ανοιχτή έκθεση μνημειακής, διακοσμητικής και χρηστικής αρχιτεκτονικής, γεμάτη μεγαλοπρεπή και μη κτήρια με εξαιρετικές λεπτομέρειες, κήπους και πάρκα, πλατιές λεωφόρους, σκαλιστές γέφυρες, αγάλματα και μνημεία.

4.Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

kwstantinoupoli-tourkia

Η Κωνσταντινούπολη είναι πολλές πόλεις σε μία. Παραδοσιακή, μοντέρνα, ιστορική, πολύχρωμη, μυστηριώδης, απρόσμενη. Κινείται πάνω στο τεντωμένο σκοινί Δύσης και Ανατολής χωρίς να χάνει ούτε για λίγο το χαρακτήρα της.

5.Φλωρεντία, Ιταλία

florentia-taksidia.jpg

Στη Φλωρεντία θα μπεις σε παραμύθι. Θα ξεναγηθείς στα μουσεία, θα κάνεις βόλτα στις τεράστιες πλατείες και θα πιεις αρωματικό εσπρέσο. Μία πόζα στην πολυφωτογραφημένη γέφυρα Ponte Vecchio θεωρείται απαραίτητη.

Advertisements