Το ζώδιο του μήνα: ΚΡΙΟΣ❤

Χωρίς σχόλια

Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός σηματοδοτεί το καινούριο ξεκίνημα. Τον χαρακτηρίζει η δύναμη, η ταχύτητα και ο ανταγωνισμός και θέλει να είναι πάντα πρώτος σε όλα. Με κυβερνήτη του τον πολεμοχαρή Άρη, ο Κριός είναι ένα από τα πιο ενεργητικά ζώδια και τα άτομα που έχουν τον Ήλιο τους στον Κριό, αναζητούν συνεχώς έναν καινούριο στόχο για να κατακτήσουν.

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, όπως και ο Λέων κι ο Τοξότης. Αυτό σημαίνει ότι είναι στη φύση τους να αναλάβουν δράση, μερικές φορές πριν καν το σκεφτούν. Είναι παρορμητική φύση και θέλει να τελειώνει τα πράγματα γρήγορα, ενώ πέφτει με τα μούτρα σε οτιδήποτε καταπιάνεται. Οι προκλήσεις αυξάνονται όταν είναι ανυπόμονοι, επιθετικοί και ξεσπούν το θυμό τους στους άλλους.

Ο Κριός κυβερνά το κεφάλι και οδηγεί με το κεφάλι, συχνά κυριολεκτικά με τα πόδια να το ακολουθούν, κλίνει προς τα εμπρός και προχωρά με ταχύτητα. Είναι θαρραλέο ζώδιο και σπάνια φοβάται τον κίνδυνο. Έχει κάτι νεανικό, ανεξάρτητα από την ηλικία του και εκτελεί τα καθήκοντά του σε χρόνο ρεκόρ. Αν καταφέρει να τα βρει με τον εαυτό του, θα μπορέσει να πετύχει πολλά στη ζωή του.

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ : ΑΣΤΡΟΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ

Advertisements