5 Τρόποι να τον κάνεις να γίνει παλαβός για σένα!

Χωρίς σχόλια

Μήπως βρίσκεσαι σε μια σχέση χωρίς να παίρνεις αυτό που θες και ψάχνεις τρόπους να τον τρελάνεις και να γίνει παλαβός για εσένα;

Αν ανήκεις στις γυναίκες που θέλουν να μάθουν πως θα «τρελάνουν» τον άνδρα που βρίσκονται ήδη σε σχέση ή γάμο μαζί του επειδή δεν παίρνουν την ανταπόκριση που θέλουν ή γιατί επιθυμούν να προχωρήσουν την σχέση στο επόμενο επίπεδο, αυτές είναι οι σημαντικότερες συμβουλές που έχω να σου δώσω:

1.Μάθε να είσαι απρόβλεπτη

Το ανοιχτό βιβλίο δεν έχει ενδιαφέρον για κανέναν. Κάνε πράγματα που δεν τα περιμένει. Γίνε διαφορετική. Πρότεινε του κάτι που θα τον εξιτάρει. Βγες από την ρουτίνα.

2.Κάνε τον ήρωα

Θέλουν να νιώθουν χρήσιμοι για εμάς τις γυναίκες. Προσπάθησε λοιπόν να δημιουργείς καταστάσεις στις οποίες ο καλός σου θα μπορεί να δώσει λύσεις. Και όταν την δώσει , να μην ξεχνάς ποτέ να του το αναγνωρίζεις. Για αυτούς, αυτό είναι πιο σημαντικό από το να τους κάνουμε ένα κοπλιμέντο.

3.Κράτα απόσταση

Ναι! Σταμάτα να είσαι κολλημένη πάνω του. Σταμάτα να θες να τα κάνετε όλα μαζί.  Η απόσταση δημιουργεί επιθυμία. Η απόσταση τον κάνει να σε θέλει περισσότερο. Άφησε χώρο και δεν θα χάσεις.

4.Έχε την δική σου ζωή

Είστε μαζί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κρατήσεις και ένα κομμάτι για εσένα. Επιβάλλεται να το κάνεις.  Για την ακρίβεια όλες οι γυναίκες που έχουν επιτυχημένες σχέσεις το κάνουν.

5.Μην ζητάς διαρκώς επιβεβαίωση

Ρίχνεις την αξία σου. Τον κάνεις να σε επιθυμεί λιγότερο. Ελκυστική γυναίκα είναι αυτή που αισθάνεται καλά με τον εαυτό της. Είναι σίγουρη για αυτήν, έχει αυτοπεποίθηση και το δείχνει. Δεν έχει ανάγκη από επιβεβαίωση.

Advertisements