6 Πράγματα που ξενερώνουν τους άντρες!

Χωρίς σχόλια

Όπως στις γυναίκες, έτσι και στους άντρες, υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία δεν τους αρέσουν καθόλου στις γυναίκες. Και είναι λογικό, δεν γίνεται και τα δύο φύλα να έχουμε τα ίδια γούστα και προτιμήσεις.

1.Να είσαι εύκολη

Και με αυτό δεν εννοώ μόνο στο seχ και την απιστία, αλλά και όλη σου την συμπεριφορά. Θέλει κάθε του στιγμή μαζί σου να έχει ενδιαφέρον και σε καμία περίπτωση δεν θέλει με το παραμικρό να αποκαλύπτεις τα μυστικά του.

2.Να το παίζεις χαζή

xazh-gynaika-kokones

Μπορείτε εσύ να σκέφτεσαι ότι το να το παίζεις χαζή σε κάνει πολύ χαριτωμένη, αλλά δεν το βλέπουν έτσι και οι άντρες. Αυτό που θέλουν είναι έξυπνες γυναίκες, με προσωπικότητα και άποψη. Γι’ αυτό μη το παρακάνεις.

3.Να προσπαθείς να τον αλλάξεις

Τον ερωτεύτηκες για αυτό που είναι και όχι γι’ αυτό που θα ήθελες να γίνει. Μην προσπαθείς να το παίξεις η μαμά του γιατί θα τον χάσεις, μπορεί να πάρει και μόνος του τις σωστές αποφάσεις.

4.Τα μπερδεμένα μηνύματα

Όπως δεν αρέσει σε εσένα την μία να σε κυνηγάνε και την άλλη να μην σου δίνουν σημασία, το ίδιο δεν αρέσει και στους άντρες. Ναι μπορεί να τους κάνει να κολλάνε για λίγο μαζί σου, αλλά μόλις σε ρίξουν θα τελειώσει το ενδιαφέρον.

5.Τις απελπισμένες

apelpismenh-gynaika-kokones

Γενικά οι άντρες δεν θέλουν την γυναίκα να είναι προσκολλημένη επάνω τους σαν απελπισμένη. Τους αρέσουν οι γυναίκες οι οποίες είναι ανεξάρτητες και εξαρτιούνται από αυτούς, μόνο όταν είναι πραγματική ανάγκη.

6.Να μην προσφέρεσαι να πληρώσεις

Μπορεί να σου έχει πει εξ’ αρχής αυτά τα μεγάλα λόγια “Μαζί μου δεν θα πληρώνεις τίποτα” και να παίρνει τον λογαριασμό επειδή είναι gentleman, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλει έστω να σε δει να κάνεις την κίνηση να πληρώσεις.

 

δες επίσης: 7 Ιδέες για να γίνεις το απόλυτο θηλυκό στο κρεβάτι!

 

Advertisements