8 Πράγματα που «θέλουν» οι άντρες σε μια σχέση!

Χωρίς σχόλια

Είναι αρκετά αυτά που θέλουν οι άντρες από εμάς σε μια σχέση και δεν μας τα λένε ποτέ! Τα θεωρούν αυτονόητα όπως και εμείς από αυτούς. Διάβασε λοιπόν παρακάτω να μάθεις τι πραγματικά θέλουν από μια σχέση.

1.Αγάπη

zeygaria-agaph

Ακόμη και αν το ξέρει ότι είσαι τρελή για εκείνον, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάψεις και να του το δείχνεις. Αλλιώς ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να θεωρήσει ότι δεν ενδιαφέρεσαι πλέον για εκείνον.

2.Συντροφικότητα

zeygaria-syntrofikothta.jpg

Σίγουρα η συντροφικότητα είναι πολύ βασική και αυτό το καταλαβαίνεις επειδή θέλει να σε έχει συνέχεια γύρω του. Ακόμη και στο γήπεδο ή και όταν απλά βλέπει έναν αγώνα στην τηλεόραση, εκείνος περιμένει να βρίσκεσαι μαζί του.

3.Να τον φροντίζεις

693-07456390Σε ποιον δεν αρέσει να τον φροντίζουν και να τον νοιάζονται. Έτσι και οι άντρες, καθώς παραμένουν μικρά παιδιά για όλη τους τη ζωή, χρειάζονται κάποιον να τους παροτρύνει και να τους δείχνει με λόγια και με πράξεις, ότι πραγματικά θέλουν το καλό του.

7.Ανεξαρτησία

gynaikes-aneksarthsia

Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουν να είναι όλη τη μέρα μόνοι τους και εσύ να γυρνάς, αλλά όταν θέλουν να βγούνε και αυτοί με τους φίλους τους μην του βγάζεις το λάδι με την γκρίνια σου. Αυτό είναι ότι χειρότερο μπορείς να του κάνεις.

8.Να φροντίζεις τον εαυτό σου

gynaika-pou-prosexei-ton-eayto-ths

Να φροντίζεις τον εαυτό σου, να τρέφεσαι σωστά, χωρίς υπερβολές βέβαια. Μπορείτε να βγαίνετε έξω για φαγητό και ποτό, αλλά αφιέρωσε κάποιες μέρες για εσένα που θα στραφείς σε πιο υγιεινές λύσεις όσον αφορά τα γεύματα σου και την φυσική σου κατάσταση.

Advertisements