Μια στρατιωτική διατροφή 3 ημερών που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος

Χωρίς σχόλια

 

Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες και το πλάνο αυτής της 3ήμερης στρατιωτικής δίαιτας.Γιατί είναι τόσο δημοφιλής:

Ένας από τους πιο ελκυστικούς κανόνες αυτής της διατροφής, είναι ότι διαρκεί μόνο 3 ημέρες. Επιπλέον ισχυρίζεται ότι μπορείτε να χάσετε μέχρι 4,5 κιλά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να επιτύχετε αυτά τα αποτελέσματα μόνο αν ακολουθείτε ακριβώς το σχέδιο διατροφής.

Στα πλεονεκτήματα είναι το γεγονός ότι είναι πολύ εύκολο να ακολουθηθεί. Δεν χρειάζεται να μετράτε θερμίδες και να αγοράζετε έναν μακρύ κατάλογο πολύ ακριβών συμπληρωμάτων. Η διατροφή απαιτεί συστατικά που μπορείτε να βρείτε στο πλησιέστερο παντοπωλείο.

Ημέρα 1

Πρωινό: ένα φλιτζάνι ζεστό ρόφημα (καφέ ή τσάι), μια φέτα του τοστ (καλύτερα ολικής αλέσεως), 2 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο, μισό γκρέιπφρουτ.

Μεσημεριανό: ένα φλιτζάνι ζεστό ρόφημα (καφέ ή τσάι), μια φέτα του τοστ, μισό φλιτζάνι τόνο.

Δείπνο: περίπου 85 γραμμάρια οποιουδήποτε κρέατος (μαγειρεμένο σε βραστό νερό ή στον ατμό), ένα φλιτζάνι πράσινα φασόλια, μισή μπανάνα, ένα μικρό μήλο. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε και μια κούπα παγωτό βανίλια.

Ημέρα 2

Πρωινό: μια φέτα του τοστ (καλύτερα ολικής αλέσεως), ένα βραστό αβγό, μισή μπανάνα.

Μεσημεριανό: ένα ακόμα βραστό αυγό, 5 κράκερ, ένα φλιτζάνι τυρί κότατζ.

Δείπνο: 2 λουκάνικα του χοτ-ντογκ χωρίς το ψωμί, μισό φλιτζάνι καρότα, ένα φλιτζάνι μπρόκολο, μισή μπανάνα, μισή κούπα παγωτό βανίλια.

Ημέρα 3

Πρωινό: 5 κράκερ με μια φέτα τυρί τσένταρ και ένα μικρό μήλο.

Μεσημεριανό: μια φέτα του τοστ (καλύτερα ολικής αλέσεως) και ένα αβγό.

Δείπνο: ένα φλιτζάνι τόνο, μισή μπανάνα και ένα ολόκληρο φλιτζάνι παγωτό βανίλια.

Μερικές συστάσεις:

-Αν θέλετε να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα, ακολουθήστε τη διατροφή για 3 ημέρες, και στη συνέχεια καταναλώστε κανονικό φαγητό για τις επόμενες 4 ημέρες. Ωστόσο, μην τρώτε υπερβολικές ποσότητες κατά τη διάρκεια αυτών των 4 ημερών, αν δεν θέλετε να βάλετε πάλι τα κιλά που χάσατε. Επαναλάβετε την στρατιωτική διατροφή για αρκετές εβδομάδες διαδοχικά μέχρι να φτάσετε στο στόχο σας. Συνιστάται να ακολουθήσετε αυτό το σχέδιο διατροφής για έναν ολόκληρο μήνα.

-Να κάνετε συνήθεια το να ξεκινάτε την ημέρα σας με ένα ποτήρι νερό. Πιείτε δύο ποτήρια νερό πριν από κάθε γεύμα. Το νερό σας κάνει να νιώθετε πλήρεις γρηγορότερα και μειώνει την όρεξή σας. Μην ξεχνάτε να πίνετε νερό και κατά τη διάρκεια των 4 ημερών που θα τρώτε κανονικά.

 

Advertisements