4 τρόποι για πιο νεανικό και υγιές δέρμα

Χωρίς σχόλια

Με μόλις 4 μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σου, μπορείς να διατηρήσεις το δέρμα σου νεανικό και υγιές για περισσότερο.

1 Βάζε αντηλιακό

antiliako-ygies-derma-kokones.jpg

Το αντηλιακό είναι απαραίτητο χειμώνα και καλοκαίρι. Ο ήλιος φθείρει την επιδερμίδα δραματικά και η φθορά λειτουργεί συσσωρευτικά. Αυτό σημαίνει πως με τον καιρό, γίνεται μεγαλύτερη. Η κίνηση του αντηλιακού το πρωί πρέπει να γίνει δεύτερη φύση σου… αν φυσικά θες όμορφο, νεανικό και χωρίς προβλήματα δέρμα.

2 Κάνε ντεμακιγιάζ

demakigiaz-ygies-derma-kokones

Μπορεί να είσαι κουρασμένη, να κλείνουν τα μάτια σου, να μην μπορείς να σταθείς όρθια…Το δέρμα σου όμως χρειάζεται να αναπνέει και το μακιγιάζ δεν του το επιτρέπει. Μάλιστα, τη νύχτα το δέρμα σου μπαίνει σε διαδικασία ανάπλασης… πως να το κάνει με στρώσεις μεικάπ σε πρόσωπο και μάτια; Ντεμακιγιάζ κάθε βράδυ απαραιτήτως!

3 Πιες πολύ νερό!

nero-ygeia-sto-derma-kokones.jpeg

Είναι εντυπωσιακό το πόσο λίγο νερό πίνουμε την ημέρα και αυτό πρέπει να αλλάξει τόσο για την υγεία σου αλλά και για το δέρμα σου. Βάλε στόχο τα 2 λίτρα την ημέρα και θα δεις τεράστια διαφορά.

4 Κόψε το κάπνισμα

ygiew-derma-stop-kapnisma-kokones.jpeg

Υπάρχουν δεκάδες λόγοι για να το κάνεις αλλά, αν δεν σε πείθει ο καρκίνος και τα υπόλοιπα τότε ίσως σε πείσει το εξής: Οι καπνίστριες δείχνουν 10 χρόνια μεγαλύτερες από την ηλικία τους μετά τα 35.

Advertisements