6 βασικά συστατικά ενός καλού γάμου

Χωρίς σχόλια

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε στο γάμο σας και θα σας κάνουν χαρούμενους.

1 Επικοινωνία

epikoinwnia-zeygaria-kokones.jpeg

Η επικοινωνία είναι μια μορφή σύνδεσης. Έχοντας μια πραγματική συνομιλία τουλάχιστον μία φορά την ημέρα είναι αρκετή για να μην υπάρξει κάθε μορφή παρεξήγησης. Εάν έχετε παρεξηγηθεί για κάτι ή έχετε μια αντίρρηση σε κάτι που κάνει ο σύντροφός σας, μιλήστε.

2 Κοινά ενδιαφέροντα

koina-endiaferonta-zeygaria-kokones.jpeg

Έχοντας μερικά κοινά ενδιαφέροντα με τον σύντροφό σας αποτελεί ένδειξη υγιούς σχέσης. Τα ευτυχισμένα ζευγάρια τείνουν να απολαμβάνουν ο ένας την συντοφιά του άλλου, ανεξάρτητα από το τι κάνουν.

3 Περάστε χρόνο μαζί

xrono-mazi-zeygaria-kokones.jpeg

Σε μια γρήγορη ζωή, είναι δύσκολο να βρούμε ελεύθερο χρόνο για προσωπική ψυχαγωγία. Γιατί δεν παίρνετε τουλάχιστον μισή ώρα από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας και να το χρησιμοποιείτε; Μπορείτε να συναντηθείτε για ραντεβού για μεσημεριανό ή να πάτε μια βόλτα.

4 Αγκαλιά

agkalia-zeygaria-kokones.jpeg

Μπορείτε απλά να ξαπλώσετε με τον σύντροφό σας κάτω από την κουβέρτα και να αγκαλιαστείτε. Γνωρίζετε ότι έχει γίνει έρευνα που δείχνει πώς η μυρωδιά του σώματος του συντρόφου σας έχει ορισμένα χημικά στοιχεία που προκαλούν άνεση ή αίσθημα ασφάλειας σε σας; Ωστόσο, η αγκαλιά είναι απαραίτητη σε μια υγιή σχέση.

5 Εκδήλωση συναισθημάτων καθημερινά

ekdhlwsh-synaisthimatwn-zeygaria-kokones.jpeg

Το «Σ ‘αγαπώ» όλη την ώρα μπορεί να φαίνεται σας κουράζει, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Το να λες στον άλλο πως νιώθεις έστω δύο φορές την ημέρα είναι αρκετό, ιδιαίτερα προτού πάτε στη δουλειά και πριν κοιμηθείτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γνωρίζετε πόσο φροντίζετε και αγαπάτε ο ένας τον άλλον, ανεξάρτητα από τα λόγια.

6 Σχεδιάστε το μέλλον μαζί 
sxediazontas-to-mellon-mazi-zeygaria-kokones.jpeg
Έχετε βαθιές και ουσιαστικές συνομιλίες για μελλοντικά σχέδια για τη ζωή σας μαζί. Για παράδειγμα, τα ευτυχισμένα ζευγάρια συνηθίζουν να σχεδιάζουν τα πάντα μαζί, ανεξάρτητα από το πόσο ασήμαντο είναι το θέμα. Είστε μια ομάδα, οπότε εργάζεστε σαν ομάδα. Ο σχεδιασμός κάνει τον δεσμό σας ισχυρότερο.
Advertisements